Trollbord, andebord

Jag skulle berätta om min tisdagsgrupp när vi hade trollbord.

Alla kom + en tjej till hon var så nyfiken, men jag tror inte på detta ändå har hon gått hos mig i 1 år på träffar. Vi började med meditation  för att komma i kontakt med vårt högre jag. Och givet vis fika det är viktigt.   2st bord hade vi och en aura läsare som man fick testa. 3 pers/bord.

Nu nu kör vi och inget hände! Men efter ett litet tag så började borden röra sig.

En av damerna fick fantastiska svar från sin mor. En annan fick svar om vad som skulle ske nu till hösten, och det var hennes hund. Damen fick även budskap från en kompis som gick över för något år sedan att det är han som släcker ljuset för henne på jobb ,samt spiller kaffe över hennes skrivbord.

Jag är själv mycket nöjd för min morfar kom igenom och att inom 2 veckor är mitt bygge igång här hemma, det har jag drömt om i många år. Han sa oxå att det är färdigt till min son som fyller år i november.  Han tyckte att jag skulle ha bättre uppsikt på min Bosse= hund här hemma han var busig. Och jag kom hem från gruppen då berättade min man att Bosse hade slitit sig lös och hoppat på en annan hund ! Så nu har jag ringt till en hundskola för honom ,man måste kunna uppföra sig. Känns lite kusligt när det kom så in på mig så fort.

Ni vet väl om att det var fullmåne inatt! Hoppas ni har kunnat sova gott ,för det har jag kunnat.  Ni kan nå mig på 0761114636 där har jag sms/tjänst  för 59/kr frågan. Tjollahopp från Skåne/och mig.????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *