En ny spännande vecka!

En ny spännande vecka!

Ny vecka och den är orörd, kanske den mest turbringande vecka  för hösten! En vecka där allt faller på plats,  moder jord håller andan i ett par dagar och sedan blir det fullt ös igen.

En del himla kroppar har dragit ner oss väldigt under en tid. Det är en retograd period.

Först är det Pallas Athena=visheten gudinna som vände i går. Hon kommer med visdom till dig dimman löttar inombords. Söndag vänder Jupiter= din inre sanning, upplevelser  under veckan gör hon sitt bästa för att förgylla ditt liv och vända med stil och elegans.

Även Solen hamnar i fokus= ditt nya jag, hamnar nu i fokus. Just nu veckan bildas det en triangel av lycka med Solen i jordad praktiska jungfrun. Uranus i oxens tecken och tursamt Jupiter i Stenbocken,  och extra blur det när dessa passerar Månen

Denna vecka öppnar drömfabriken dörrarna på vid gavel.  Följ med i flödet, var nyfiken och öppen och ta emot vad universum skickar till dig.

Det fixas och trivas bakom stängda dörrar  för att få allt på plats,lite som en tomte verkstad.

Du är Solen, så låt ditt ljus lysa upp dig och alla andra, värm ditt hjärta gör dagen/värden vacker.

Det är spännande saker som händer just nu! Ande värden öppnar upp mer och mer jag får till mig mer saker hela tiden och en man sa till mig i går hur kan du svara så fort på andarnas budskap? Övat i många år= jag är ju en ren kanal uppifrån och ner. Ibland måste man stänga när det blur förmycket, men bara för en liten stund. Idag blir det många readings på lokalen i Skåne och det tycker jag är så kul att få vägleda en person under en timme!

Samt att prata med personens anhöriga som brukar följa med dom hackihäl… veckan bjuder oxå på husrensningar och jag får ståpäls redan.

Kram från mig/Anna

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *