Ett gudinne kort för veckan.

Ett gudinne kort för veckan. 

Det brukar bli ett kort för vecka varje måndag, just så härligt med en god kopp kaffe till en lungn start på dagen/veckan. Känns lite som skolflicka igen ,jag ska på kurs med en go vänn Katarina medium. Vi ska träffa en super man..woop woop mer info får ni sedan.

Brigit= ge dig inte ,stå upp för det du tror på!

Brigit är en keltisk trippel gudinna,  vilket innebär att hon representanterar tre aspekter  av kvinnan: ungmön  den närande och kärleksfulla modern  och den gamla visa kvinnan.  Brigit är eldig gudinna outtröttlig skyddande.

Först behöver du vara klar över dina avsikter. Om du är oklar över dem så kommer förvirring att minska din kraft och styrka.

Var ett ljus i mörkret  medveten  och klar var du befinner dig. Tänk på hur enormt mycket du klarar att stiga i din egen aktning  om du klarar att stå upp för dig själv och höja rösten  när det handlar om dina egna behov.

Även om du måste möta rädslan kan du stå för dina ideal och din egna sanning.  Så ta ställning idag och var orubblig.

*tro på dig själv

*bry dig inte om vad andra tycker

*lita på dig själv!

*det du gör kommer att duga utmärkt!

*utryck dig i sanning!

*håll dig till sanning

*säg ifrån…. håll inte med då spricker du.

Jag har bestämt att detta blir en sådan -yes bra vecka! Det är ju nymåne på torsdag och snart är det bara att börja att önska in igen vad just du vill ha in i ditt liv, när månen är halv tjock då då börjar man att önska in.. vad är det just du vill ha! En önskan varje kväll ,inte 13st utan en önskan tills Månen är fullkastrull. Då drar man på att önska samtidigt skriver man en lapp att den gamla skiten ska ju ut oxå.

Woop woop/Anna

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *