Företagslån

Detta är ett sponsrat inlägg.

Har du ett företag som kanske går bättre än vad du hade trott och behöver expandera ? Eller kanske köpa in fler maskiner eller en större lokal ?

Du kanske precis har startat ett företag men inte har den budgeten för att få igång allt och då kanske du tom får avsluta ditt företag istället.

Att använda sitt eget sparkapital i ditt företag kan vara riskabelt då du både kan förlora dina pengar eller gå back och bli skyldig pengar.

Vad det än gäller när det gäller ditt företag och du behöver pengar av kanske ovan anledningar – då kan du ta ett Företagslån.

Vissa banker vill ha en säkerhet på ditt lån, men det finns också banker som nöjer sig med att du är kreditvärdig och då behöver du ingen säkerhet.

Blancolån är ett snabbt sätt att låna pengar via internet och fungerar också när det gäller företag. Behöver du låna ett större belopp kan det vara bra att ha alla papper i ordning även om banken inte behöver veta vad du ska använda ditt blancolån till. Du kan ansöka om ett blancolån utan UC och idag är det lättare att få ett sådant lån beviljat än tidigare då dom har bättre villkor. Att ha en god kreditvärdighet är bra också.

Du kan också sälja dina fakturor till vissa långivare och då kallas det för fakturabelåning eller factoring. Det fungerar som en säkerhet vill lånet.

Ett företagslån är likvärdig med tex ett bostadslån – det ska återbetalas på den återbetalningsplan som du får.

Innan du väljer ett låneföretag ska du jämföra både räntor, återbetalningsplan och hur mycket du kommer att betala varje månad.

Företagslån kan du gå in och jämföra dom olika låneföretagarna och ser där också lånebelopp, löptider, räntor och om du behöver säkerhet.

När det gäller att låna pengar till ditt företag utan säkerhet är det idag lättare. Det som krävs är att du har en god kreditvärdighet. Om du ansöker som egenföretagare och inte har ett aktiebolag har din kreditvärdighet en större betydelse. Då kommer din egna ekonomi betydelse om du får ditt företagslån eller ej.

Företagslån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *