Gudinne kort Ishtar

Gudinne kort Ishtar!

Älska dig själv så mycket att du kan säga nej när andra kräver tid och energi av dig.

Om Ishtar: hon förknippas med Venus kvinnliga energi  och hon har dyrkats  och åtalas sedan Babylons tid. Ishtar  representanterar  den gudomliga  kvinnlighet i alla aspekter som moderskap,  helande, sensualitet.

Gudinne kort Ishtar!

Hon älskar dig själv så mycket att hon  kan säga nej ,när andra kräver energi av henne.

Budskap från Ishtar, En uppriktig önska att tjäna andra är något underbart.  Dock är det skillnad mellan att ge av dig själv och att ge upp dig själv.

Om du känner dig trött , skyldig eller bitter när du hjälper andra så hjälper du dom inte på riktigt.

 

Ta ett steg tillbaka  och omvärdera  situationen.  När fu respekterar dina egna gränser  kommer andra att lära känna och respektera dem inom dig och även inom sig själva.

Det är ett hälsosamt beteende att lära ut till andra.

* Du ger förmycket

* Stärk ditt självförtroende

* Gör inte saker av skuldkänslor  eller plikt.

Gudinne kort Ishtar

Ja just det sätta gränser! Det behöver vi alla göra lite oftare, fast du vill men du behöver inte för du blir utnyttjad längst inne.

Det är helt ok och säga jag kan inte idag, jan vi ta det nästa vecka för då kan jag hjälpa dig en längre stund.

Fast du ligger på soff locket och chillar ,målar naglarna,  eller bara njuter så det är helt ok ,du behöver inte redogöra vad du gör nu.

Själv förtroendet! Hur fyller man på det?

Så här brukar jag göra..

När klockan ringer på morgonen brukar jag gå in på toa och göra nr 1, och sedan titta mig i spegeln och fråga hej vackra kvinna har du sovit gott?

Sedan går jag ut på altanen då mina hundar ska ut, då vet jag var solen brukar vara ,då tar jag i marken/gräset och gör en solhälsning och hälsar dagen välkommen.

När väl allt är fixat hemma med frukost kläder skola och kaffe då då tittar jag mig i spegeln och säger åhh vad snygg du är i dag! Tack jag vet!

Lite skryt men det hjälper.

Jag hade en kund för många år sedan hon reste sig från stolen och tog på sig sina klipps öron hänge , och sa jisses så snygg jag är.

Kärlek och ljus till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *