Eireen gudinnan

Eireen gudinna!

Eireen gudinna är en grekisk gudinna som skänker frid åt alla som kallar på henne och hon är rättvisans gudinna.

Romarnas kallade henne Pax som betyder fred.

Eireen gudinna

Det finns ingen anledning till oro,allting blir precis som det ska.

Även om det ser kaotisk ut på ytan så jag lova dig att det är en högre plan som styr. Denna allomfattande kärleks  kraft bär och stöder dig till fullo. Slappna av i armarna på det gudomliga kärlek som andas bort bekymmer och oro.

Lägg fokus på att njuta av och uppskatta varje välsignelse.  Din tacksamhet hjälper dig att dra in ännu fler välsignelse i ditt liv.

Eireen gudinna

* ge dina bekymmer och din oro till universum

*be

* meditera

* ägna dig åt sådant som ökar friden inom dig, det kan vara lite yoga, varmt bad med salt i, massage  en tupplur,  musik, lekfullhet.

Vi oroar oss alldeles för mycket många negativa tankar! Släpp dom alla tankar är inte dina det är grannens.  Känn på tanken smaka på den  är det din tanke? Ja/nej= släng ut den genom dörren om den inte är din.

Just det här med energi och solen är ju så underbar, det är inte alla  som  släpper in ljuset.  Nu när hösten är på ingång med lite markfrost och soliga dagar ,dansa lek lite eller bara skaka om höfterna lite.

Det handlar många gånger att se det goda i vardagen och det ör inte lätt alltid. Just nu bor min familj i ett rum eftersom vi håller på att renovera övervåningen.  Igår åkte taket av ich jag har byggdamm precis överallt. Givetvis så kom där ett härligt ösregn i går kväll och vi fick klättra upp och tömma presseningen annars hade vi varit blöta i morse när vi vaknade. Detta är en stor prövning för oss alla i denna familj då dom flesta inte har tålamod inte hag i allafall.

Ni glömmer väl inte att ni kan ringa till min aldeles egen telefon linje svarar nästan alltid 0939-1954

Tjingeling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *