Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Glitter fnitter kort

Glitter fnitter kort

Glitter fnitter kort Sofia! Hon ska just guida dig i livet. Lyssna inåt vad är det just du behöver nu?

Du har redan svaret långt djupt inom dig och du vet redan just ditt svar. Skriv gärna upp din vilja på ett papper så blir det lättare för just universum att se vad just du vill ha in i livet.

Man kan ta ett papper och skriva på en sida vad just du vill ha in.

Sen viker du bladet och på den ena sidan skriver du: det här gör jag just nu! Städar, putsar fönster, torkar snorungar  osv.

På Den andra sidan av pappret skriver du det här gör universum:

Ser till att:  min övervåning blir klar innan jul, nytt staket,  inglasad altan ,jätteflöde i klienter, går bra för min son i skolan.

Jag ser framemot stt ni gör detta så lätt och enkelt som möjligt,  samt att går ej detta så tar jag tacksamt emot något bättre.

Glitter kort!

Det händer mycket just nu det är kaos i huvudet det snurrar för fullt, har planerings möte på min lokal inför vårens mediala träffar, och helt otroligt att det blir 3 st grupper.

Jag är så stolt och djupt imponerad av folket som går hos mig redan. I tisdag slog dom rekord igen på psykometri! Det får vi nog göra lite svårare till mästa gång.

Vi övar på runor kort och riktiga runor som jag själv har gjort. Runorna kommer från mitt äpple träd i trädgården Ingrid mari heter sorten. Vi lägger jyst det där keltiska korset nutid dåtid råd och utgång. Lika spännande alltid.

Woop woop

Lämna ett svar

Till startsidan