Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tak över huvudet!

Tak över huvudet!

Nu nu äntligen börjar mitt hus gå på rätt håll.  Phu! Stånk  om vi kallar det så så har vi inte haft medvind på denna stora renovering! Det ena efter det andra har dykt upp. I måndags kom där killar rätt så stora ,sedan en kranbil, och en kontainer och lite gubbar till.

Då börjar vi, en tavla åker ner i huvudet på sonen och tavlan är 110×60 cm!

När jag sitter mig ner och ska jobba lite då åker våra klockor ner i golvet.

Sagt och gjort då tog jag en kaffe korg och mina hundar och gick ut och satte mig i bilen med filt . Vi hade jyst då lite minus grader.

Då kommer min lille far förbi och som han säger han håller koll på oss. Jag blev snabbt hembjuden hos dom.

Tak över huvudet!

Mor som lider av panlobsdement säger varför är du här! Du har ju så granna tomtar på vinden ju!

Ja just det. Då hade vi inget tak. Och när gubbarna var klara och vi hade byggdam precis över allt då började det stt ösregna! Så vi fick turas om att tömma presseningen! Suck

Tisdagen bjöd på skapligt väder med blåst, jag lovar att det hördes i hel huset, onsdagen den stora dagen var här gubbar över allt, kranbil takstolar som skulke upp det blåste och var kallt jyst som det kan vara i Skåne! Vid 4ra kom där ytterligare gubvar jag lovar att dom sprang på taket som inget hade hänt.

Tak över huvudet

På eftermiddagen gick jag upp till gubbarna med bridda madar! (Med mackor) dom hade jobbat i ett, när det började mörkna såtände jag grillen och bjöd på lite hamburgare och korv. Det satt som en smäck tyckte dom. Man måste ha lite uppskattning när man jobbar 14 timmar i sträck.

Nu är all fara på håll allt är täckt och spikat ,nu väntar inom hus jobbet för mina gubbar.

Att ha tålamod det har inte jag, eller tillit till universum! Hade jag fått bestämma så hade vi haft översvämning i hela huset.  Så jag säger bara allt kommer när det ska komma.

Glöm inte att ni kan ringa mig på 0939-1954 Anna

Lämna ett svar

Till startsidan