Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Seans seanser!

Seans seanser!

Seans är något som jag tycker är så kul, liksom husrensning,  jag är ofta anlirad på sådana uppdrag.

När jag jobbar på seans allt från slott 50 pers till små seanser 8-10 st så tar jag fram personens egenskaper, vad hon behöver förbättra samt jobb, personen får ställa någon fråga innan jag berättar vem som är med dom från andevärlden.  Ja just det! Kärleks frågor..

Jag kallar mina seanser för soff seans, igår var jag på en siff seans och det var 4de gången hos samma goa tjej,  och hennes mamma så himla härliga. Ich vilken förändring på 4gånger som en av tjejerna hade gjort! Sjukt inpad.

Det var tunga samtal I går kväll och där var många härliga gap flabb!(gap skratt) och ännu mer tårar, gråt en så gråt alla.

Utan för personens hus längs stengolvet var där full aktivitet från andevärlden.  Där gick vettar  troll och någon man, dom var väldigt nyfikna på oss. Lite kul är det när man vinkar och får en vink tillbaka.

Existerar andevärlden? Jo helt klart stt den gör.

Seans en kväll i hopa med några människor som vill ha bevis från nära och kära  som har gått över från jordelivet till andevärlden.

Andevärlden har en stor portion humor,en andes energi är evig. Många tror att anden behöver tröst men nej! Tvärtom.

Dom som kommer fram på en seans vill ju berätta något som dom har upplevt, det kan vsra en melodi en lite sång eller något kul . Varför inte testa själv? I veckan som är nu blir det lite fix o trix på lokalen, behöver också fylla på lite energi för jag har fått en manlig förkylning. Jag önskar er alla en underbar start på veckan.

Kram från mig

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan