Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Spontan besök i Lund

Spontan besök i Lund

 

Spontan besök i Lund i går blev en hektisk dag, Doom säger att helgen är till för vila.  Men inte här!

Min onda nacke behövde lite massage hos mina Tai tjejer som är så duktiga. Just det med takpannor vi skulle kolla på det också turen inom byggfirman och det är inte lätt att välja rätt nyans.

Plåt ska ju till också till skorsten, kupor ,hängrännor osv..man blir lite yr i huvudet inte för jag är blondin.

Mitt i all byggdam så har vår prins födelsedag ganska snart och passade på att kolla på presidenter det är ju de nu att barn är lite kräsna,iallafall här hemma. Snabb titt på en köksfläkt hann vi med

Fick ju passa på att Lynchs nu när vi var i Lund och en regäl det stor hamburgare slank ner gud så gott.

Spontan besök i Lund

Det fick bli en stund på sofflocket nu när vi väl kom hem krafterna sinar. Så kom min syrra och hennes man jag hade lovat att klippa henne och göra lite Slingor i håret, ja lite höst fin måste man bli.

Min svåger har inte så mycket här på huvudet men destu mer skägg, skägg är något som jag tycker är snyggt på män speciellt om det är kraftig skägg växt. Och det är det här så jag får rycka ut och snygga till honom ibland. Jag är inte bara medium utan jag är utbildad frisör på den gamla goda tiden då det begavs.

Jag har varit på min lokal och möblerat om lite, tyckte att lite ny energi fick flöda in i det spirituella världen.

Nu i veckan som kommer har vi höstlov i Skåne och då blir det lite sovmorgon här! Det kan behövas men det blir bara en timme extra för byggarna kommer hit och väsnas.

Njut nu av er söndag det är ett måste nu.

Kärlek och ljus/ Anna

Lämna ett svar

Till startsidan