Andevärlden lurade mig!

Andevärlden lurade mig!

Andevärlden lurade mig i går rejält! Och nu efteråt kan jag lägga i hopa ett och ett samt skratta åt det.

Det började med gårdagen då jag skulle svara på några mail och sms frågor. Skrev och skickar iväg och det går ej iväg,lite irriterande kan detta bli. Körde ner till en klient som har en ande som angriper hennes hundar! Var hos henne för någon vecka sedan och drev över andarna till andra sidan, men tydligen var där en ande som vägrade.. men bara känslan gjorde att jag fick plötsligt så ont i mina tänder, luktade lagårdoch jag vet inte. Hade en kollega med mig denna gång och han fick in honom innan vi kom till platsen.

Nåväl så gick anden över av egen vilja och vi skulle gå upp på övervåningen där paret sover, då kom min kollega på att där låg redan ett beskydd runt huset och över hela övervåning ,och över taket! Och det hade jag gjort samt att han såg änglar vakta familjen.

Men han ville göra på sitt sätt ich då bränner han väggar i sitt inre och det märktes på hunden som började rå skälla på kollegan.

Även att vi la en guld matta från övervåningen till tv rummet där egentligen hunden trivs men anden har tvingats köra upp hunden.

Färdiga blev vi och jag hade mina hundar med för jag hade för mycket liv i mitt hus,  så vi släppte ut mina i hagen och så kom hennes två hundar ut, och mina är på vakt alltid men detta gick så bra att bara få springa runt och få luft i pälsen.

Hemma igen dags att fixa till kvällen kurs och det just det skulle bli,någon klient först och sedan kurs med Opj healing det är en isländsk healing så coolt. Vi fick testa och tjejen fick visa hur hon jobbar på isländsk vis. Hon gjorde ett experiment med en av kurserna att han inte skulle äta så mycket kakor! Han fick äta en kaka upp delad i 4 st bitar. 2 st av bitarna var himmelsk god och sen 3 biten blev besk och sedan den sista blev kletig och äcklig…vi får se om det funkar.

Resten av kvällen skulle vi ha trollbordet ich vi fick i gång bordet men gav oss krypto svar, och efter någon stund så fick vi börja att meditera och då fick vi fram budskapet från trollbordet.

Lev,jord,nuet. Ja just det lev i nuet,jorda dig öppna ögonen.  Sagt och gjort så gör vi.

Tjingeling Anna

 

Ett svar på ”Andevärlden lurade mig!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *