Snart nymåne igen på söndag

Snart nymåne igen på söndag!

Ny  måne igen 15/11  Det behövs efter Merkurius som har ställt till det ordentligt.

Vi befinner oss i en djup transformation och en oändlig mängd healing som sköljer över oss nu. Solens solstormar har hela veckan skickat mycket uv-strålat till jorden som har gett oss att vi känner oss yra, illamående, nästan som en feber influensa fealing.

Snart nymåne igen!

Du kan ha påbörjat något, och sedan tappar du lusten att orka, kämpa i motvind. Du kan bli frustrerad och retlig, Nyheter Nyheter kraften kommer tillbaka. På lördag så är det 14711 då vänder Mars på rätt håll och är på banan igen. Vad finns i ditt hjärta?  Vad är det som du längtar till? hjärtat som längtar för att komma ut som en liten fjäril som viskar att det är dags att lyfta dina vingar. För beredd dig på att ditt hjärta kallar på dig.

Om du föddes till denna jord för att bidra till något som det stora skiftet och det är du annars hade du ej läst detta!

Du är ännu inte medveten om vad det här är ,men det känns underbart . Du är redo för detta nu, mönstret klarnar ordentligt varför såg du inte detta först?

Det viktigast är att du är levande, i dina celler finns gammal visdom. Dörrarna öppnas på vid gavel till dina inre arkiv. På söndag 15/11 så är det nymåne igen i den andliga Skorpionens tecken, så behåll din nyfikenhet stäng av nyheter för ett tag. Gör sådant du tycker om ,gå ut i naturen, ta ett bad, glöm inte att jorda dig.

Det är en omskakande vecka, då du förvandlas till något finare, du inser att alla skavanker- sådant som du skämts förblir finare. Hela din resa genom liten del och varje möte har en mening, så ut och jorda dig och sedan strålar du som solen på en ny puttsad kopparkittel

Ps.. jag vet något som inte ni vet ,men det skriver jag om senare!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *