Stress, jag har inte tid!

Stress jag har inte tid !

Stress jag har inte tid just nu! Japp så är det,mådde inte bra igår började att frysa och sedan mer ich mer. Efter 2 st filtar och ett täcke fick det vara nog. Vaknar i natt med smärtor i höger sida upps! Lite gallproblem har ringt 1177 så vi får se!

Stress stress stress

Idag har hag inte gjort så mycket utan bara planerat inför kommande kalas! Har en som fyller år och vill ha kalas så vi får dela upp firandet i dagarna 3. Suck för den stressad mamma ,men då står plåt killen som ska klä in kupan här och vill ha hjälp. Inom apoteket men kände inte att det är okej att vara ute när man mår så här.

Här hemma har telefonen gått varm i dag när jag har försökt att vila, det är ju så kul att jobba. Det är många som mår dåligt i detta nu med coronaviruset julen, och ensamhet. Så jag mår bra V att jobba, mår kanon när man jan hjälpa någon annan.

Imorgon blir det en tidig morgon för det står skönsång på listan i morgon bitti med paket och go frukost.

Stress stress stress

Vi har som tradition att gå ut och äta när någon i familjen som fyller år,och då får den själv välja restaurang bara det är lokalt. Så det blur Kina mat, på fredag blir det en klassiker flygande Jacob! Hur gott är inte detta! Det blur en sådan och en med kött, har ju en som är allergisk mot fjäderfä. Lördag önskade det vanliga en vanlig taco fredag men på en lördagskväll.

Stress stress när man inte känner sig ok. Mitt bygge ör snart färdigt och planering är i gång för fullt. Stickkontakt ,uttag, element lampor. Suck säger jag. Men men det blur jul i allafall ändå fast det inte blir helt klart.

Kärlek och ljus/Anna

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *