Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Våga! Gudinne kort

Våga! Gudinne kort

Våga, är ett kort från min glada glitter fnitter kortlek,  en kortlek som jag andvänder när jag har en sittning.

Våga! Släpp taget.

Det är dags att släppa taget om allt det gamla, som håller dig fast.

Släpp , du faller,  men inte så hårt som du tror. Offra dig inte,bli inget offer! Du klarar dig och går stark ur det gamla. Du känner snart hur det nya börjar spira inom dig.

 

Du är din egen gudinna, det finns alltid en gudinna innom oss alla, jag tror attvi får hjälp på vägen med att finna dem. Tänk på hur många vackra gudinnor det finns på vägen,och du är en av dom!

 

I veckan hade vi avslutning på tisdagsgruppen och jag blir så stolt över vad dom kan och hur dom har utvecklats.  Det blur spännande att träffas igen i januari.

Ikväll så är det lika dant med torsdags gruppen liten härlig avslutning där vi kör lite healing kollar i tarotkort och runor. Så vi klarar oss över julen och till det är dags att träffas i januari igen. Denna grupp ligger mig varmt om hjärtat då den är äldst och det rycker om dom så duktiga dom är.

Har fått många förfrågningar så vi blir en grupp till och det är nog meningen med detta.

 

Vi har haft besök av några från andra sidan nu i en vecka, då vi har märkt att vi är extra trötta och sover oroligt. Mycket riktigt så när jag tittade lite djupare så ja dom var där, så nu har jag laggt ett extra beskydd om oss  så vi ej blir störda mer. Lite jobbigt  är när dom tar vår energi.

 

Det är snart dags att knyta ihopa säcken för detta tråkiga år 2020 med pandemin och andra trista saker.

Jag önskar att nästa år blir glädjens år för alla.

 

Kärlek och ljus/Anna

#våga#fnitter#medium#

 

Lämna ett svar

Till startsidan