Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Chilla dag!

Chilla dag!

 

Chilla chilla, mamma chilla! Det får jag ofta höra av min son. Idag har det varit en chilla dag, samtalet i morse fick mig att det här är inte vad jag vill.. fan oxå!

 

Nä – det är att ta nya krafter och komma igen. Så jag fick Anna super kraft och slängde ut allt jul pynt jul blommor fick bli en ny bukett, istället för att köpa en ny! De vek sig där dom ej skulle.

 

Jag var ju tvungen att Ernsta lite som vi kallar det här hemma!

Jo lite , en julros till min zink balja med hyacinter, murgröna  och mossa . Detta till nyårs dukningen!.

 

Jösses, det är snart nytt år,  och jag är så trött på detta med coronaviruset hit och coronaviruset dit.

 

Nej låt alla dessa helger vara slut så vi kommer  vidare, och jag tycker att det har lättat lite men det är 4 nyanser grått här hoss mig mellan nymålade väggar och lägga golv.

 

Vid lunch i dag kom min kära svägerska och hämta upp mig i en sprillans ny bil, jo pyttsan jag satt ordentligt och jag svor inte så mycket! (Fingrarna i kors)

Alltså vilket åk, hon hade fått med sig bara en nyckel som är inprogramerad till en viss hastighet och vilken volym på stereon! Hmm kanske man kan ha gudstjänst just då!

 

Nä skämtar o sido ,vi till mörarp där finns en speciell butik bara för kvinnor,  en butik för just dig  som har lite annorlunda bröst!

 

Tyvärr inre billigt men väl värd det, en bh som sitter snyggt och håller i många tvättar och sätter bröna på plats och håller in fläsket.

Ja det fick bli en sådan, och kul hade vi det vill jag lova.

Vill se fräsch ut när man träffar människor.  Det börjar dra i hopa sig, hoppas ni förstår min skånska.

 

Kärlek och ljus/Anna

Lämna ett svar

Till startsidan