Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dubbelt upp!

cater uppsala

Dubbelt upp idag!

 

Dubbelt upp idag! Ja det kan man säga!  Catering Uppsala för dig som vill ha en cateringsfirma med bra priser.

Vi firar att mina föräldrar firar idag 55 år som gifta. Samt att min syster och svåger firar 13 år som gifta. Grattis på er.  Restaurang kocken och kallskänkan har catering Uppsala dvs cateringsfirma med bästa priser dvs bra priser. Mat leverera direkt till er hem. Här finns kaffe, te och marmelad samt goda maträtter.

Att vara gift i 55 år ,det skämtar man inte bort på en efter middag. Jag kommer inte att vara gift i 55 år  jag lever i synd ! Det är mycket roligare då – tycker min sambo. Fniss..

Att gifta sig i kylan beställ då från cateringsfirman för ert bröllop 

Jag mins när systra min skulle gifta sig och det blev snor kallt här nere i Skåne och när vi är på väg till kyrkan så blev det underkylt så vaktmästaren fick gå ut och salta hela kyrkogården. När klockorna sedan klockorna skulle ringa då gick strömmen och kantorn fick spela på piano i stället för orgel. Med levande ljus blev dom gifta. Bröllops middagen var underbar , de fick planera om lite ta fram grillen istället för hela Skåne var utan ström. Catering Uppsala för dig som söker en billig cateringsfirma för ditt bröllop eller födelsedagsfest.

 

När mor och far gifte sig var det frack och långklänning 19 grader kallt och en meter snö. Det var tider då. Åh fy va kallt om benen med tanke på långklänning. De har även goda smörgåstårtor för catering i Uppsala.

 

Skumpan är på kylning och lilla väskan är packad inför kvällens firande. Vi bir bara 250 meter emellan oss så det är ingen ko på isen om man glömt något.

 

Gårdagens soff seans, jag kände mig så nöjd när jag körde hem till mig i går kväll.

Budskapen satt som en smäck då tid och framtiden.  Ja jag är nöjd.

En av tjejerna satt och lig hela kvällen och till sist sa hon -det du sa för två år sedan grät jag en hel dag över, men det stämmer titta på mig nu ! Du har så jädrans rätt jag bara älskar dig.

Det känns så varmt i hjärtat att få höra sånt, ungefär som messet i morse . Vi träffades för 6 veckor sedan och jag skrattade när jag körde hem! Men dan va rätt du har! Får jag lov att reckomenda dig? Får jag messa dig nu lever jag ett nytt liv. Ja självklart får ni det. Klart som pölse spa!

Kärlek och ljus/Anna

#bröllop# klockorna#seans#

Lämna ett svar

Till startsidan