Börja nya året med en matkasse

Sponsrat inlägg i samarbete med MatkasseTopplistan.se

Vilken matkasse passar dig?

Brukar ni köpa matkassar på nätet? Jag älskar att det finns färdiga matkassar att köpa. Hur många gånger har man tänk tanken “vad ska jag laga till middag?”. Eller när man väl har kommit på vad man ska laga och så upptäcker man att det fattas en ingrediens.

Det är så mycket tid som går åt till planering av matlagning. När hela familjen är hemma och är lediga känns det som det enda man gör är att laga mat och försöka komma på nästa maträtt att laga.

Därför är matkassar så bra! Det finns en hel djungel med matkassar, så man kan prova sig fram till just sin favorit.

Jag brukar titta på recepten innan och därefter välja om jag vill ha just den kassen. Sen kan man ju välja hur många dagar man vill ha mat för och hur många man är i familjen. Har man barn finns det många olika familjekassar eller barnkassar att välja på . Det brukar vara uppskattat i barnfamiljer där det kan vara svårt att ta sig tid att laga mat.

Jag har som sagt provat många matkassar och har några favoriter. Jag brukar titta på  MatkasseTopplistan.se, där jämför jag olika kassar och provar en ny som jag känner passar mig. Just nu vill jag testa Hello Fresh, det är många utav mina vänner som har pratat om just den matkassen!

HelloFresh är en klimatsmart kasse, det vill säga att det blir inte så mycket matsvinn. I den kassen finns exakt den mängden av de ingredienserna du behöver. Det är ju jättebra, annars blir det lätt att nån burk står kvar längst bak i kylskåpet. Det ska bli spännande att prova!

Det är väldigt bra med en matkasse när man har gäster hemma också. Det blir alltid god mat och man kan imponera på väninnorna med nya maträtter varje gång. Mina vänner brukar fråga hur jag kan komma på allt gott jag lagar. Då måste jag erkänna att det inte är jag som har kommit på det. Att jag har fått allt levererat och bara följt instruktionerna i receptet. Alla tycker att det låter toppen och nu använder nästan alla mina vänner också matkassar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *