Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Healing i fullmånen

Healing! kungahuset

kungahuset

I natt sov jag väldigt konstigt! Drömde ,jag som inte brukar drömma!

Kom på att det är fullmåne årets första kraftfulla måne. Då måste jag få passa på att ge mig själv healing , har varit orkeslös det sista veckan. Upp i en hast gjorde ett glas selleri och en kopp te. Kände att mina änglar var med mig i morse ,på med universums musik och in i min egen lilla bubbla.

 

Dom var redo mina änglar sände ut universum ljus i hela rummet som bara sken upp , det spred sig en mäktig värme i mina skulderblad och upp i min nacke.

Händerna nästan glödde när jag höll dom över magen och brösten , en underlig känsla spred sig i kroppen.

På min lokal där jag har klienter så frågade en – vad har du gjort i natt dina händer glöder i kapp med dina ögon som lyser?

Healing åter healing catering Uppsala

Det är så härligt att klienter märker att händerna vill jobba , kraften kommer från universums energi genom mig som en ren kanal och ut genom händerna.

Detta fick jag till mig i min energi healing på mig själv i dag, av mina änglar… Fullmåne den första på detta året och månen i lejonet släpper dig fri att uttrycka dig i ditt sanna jag.

 

Hela du kan vibrera, kroppens leder kan ömma och  problem med bihålor samt att magen kan krångla en del till nästa fullmåne.

En oro som kan mala inom dig som hör hemma hos moder jord, det är dags att komma upp till ytan ungefär som en liten här prosses.

 

 

Du kan känna dig frustrerad släpp det nu, släpp ut mörkret inom dig det är ändå ljuset som vinner. Låt dig få blomma ut.

 

Ditt hjärta leder dig på nya vägar, du får mycket energi från solen när den möter Saturnus i veckan.

Det är sårbart och skönt. Ditt halschackra kan bli ömt ditt hjärta kan slå en frivolt. Din vänstra sida av din kropp (den är känslig) kommer kanske att kännas lite konstig. Yrsel- förvirrad mer än vanligt men du får ny balans och kraftigare.

På väg att bli ännu mer gudomlig, så passa på du är underbar guldig du tar dig till nya utmaningar. Du är ett barn av solen, du är solen! Så stråla i kapp med våren.

Kärlek och ljus/Anna

#healing#universum#chakran#annamediumiskåne#

Lämna ett svar

Till startsidan