Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Seans

Härligt med soff seans!

För cirka 6 år sedan träffade jag en tjej som berörde mig väldigt mycket. En tjej som är varm, jordnära, visar kärlek och omtanke.

I 6 år har jag haft seans hos just denna kvinna. Det är coolt och häftigt att få äran att få lov att komma tillbaka och se hur hon själv har utvecklats och jobbat med sig själv. Då betyder mina 18 år rätt mycket inom andevärlden.

När jag kommer till en seans så pratas det en hel del i mitt huvud och alla andar står där och vill komma fram och prata. Jag lägger ner lite tid på mina seanser och klienter som sitter där spänningsfulla. Tar lite hur dom är som person och vad dom behöver jobba på att utvecklats i. Givetvis också andekontakt,  just därför jag är där. Dom trängs för att komma fram och göra sin röst hörd. I andevärlden finns det en stor portion humor, och dom älskar att spela oss ett spratt.

En av klienterna hade där hemma problem med lampor och tv. Dom lät henne inte att vara ifred. Det luktade också rök, ja just det hennes morfar var där och fixade. Men det luktade även parfym!

En gammal kompis hade hastigt gått över och hon var en fräsch tjej som älskade att sminka sig och ha tuffa kläder. Budskapet från henne var att börja sminka dig lite, han kommer in till dig under detta året!

Vi får se vad som händer. Det brukar stämma in!

Kärlek och ljus/Anna

Lämna ett svar

Till startsidan