Tandblekning

Sponsrat inlägg i samarbete med tandblekning.nu

Nu är det lätt att bleka tänderna hemma själv.

Alla vill väl ha fina vita tänder? Det vill jag i alla fall! Det gör så stor skillnad på hela utseende när man har vita tänder.

Förut kunde man bara bleka tänderna hos tandläkaren. Det kan man fortfarande göra, men nu kan man också bleka tänderna hemma själv. Det tycker jag är strålande!

När jag bestämde mig för att beställa en blekning för hemmabruk så gick jag ut på nätet för att se vad jag skulle beställa. Det var en djungel av produkter, jag började läsa och försökte hitta vad som skulle passa mig bäst.  Hur ska jag kunna veta vad jag ska beställa? Jag vill inte råka köpa någonting som inte är bra för mina tänder.

Tandblekning.nu hittade jag bra information om olika produkter. Där kan man se produkter de har testat och vilka som är bäst i test. Det står också var du kan beställa tandblekningen till bästa pris. Perfekt sida för att få reda på vilken tandblekning som är bäst för hemmabruk.

Nu har jag köpt mitt hemma kit och hoppas på att få några nyanser vitare tänder. Jag behöver inte ha kritvita tänder, men jag vill inte heller ha gula tänder. Den produkten jag valde jobbar i två steg och har en skena som jag använder. Det ska bli riktigt spännande att testa!

Det ska också bli kul att se om mina vänner och familj ser någon skillnad. Jag ska fota mina tänder innan och efter så att jag verkligen kan se skillnaden. De har skickat med en skala där man kan se var ens tänder ligger på skalan och då kan man också se hur många nyanser ljusare tänderna har blivit efter blekningen.

Förhoppningsvis får vi träffas lite fler personer i sommar och då ska jag komma fräsch med mina vita tänder. Nu när man är hemma så mycket känns det kul att ha ett litet projekt för att känna sig lite snyggare och fräschare!

I kväll ska jag ta ett bad, lägga en ansiktsmask och prova min nya tandblekning. Verkligen en bra start på veckan!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *