Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En bal på slottet i fullmånens sken

En bal på slottet I fullmånens sken!

 

Ja vad vore en bal på slottet!

En härlig upplevelse i fullmånens tecken och förmörkelse.

Igår var jag med mina mediala grupper på ett slott mitt i den skånska myllan.

Vi skulle känna in energier och det fick vi i ett regnigt maj väder, men vilka energier vi gick igenom en park planterade kastanjer som har stått där sedan 1850-talet. De var planterade av Hanna Larsdotter som gifte sig med den kände Ernst Norling.  Känd för sina stork tavlor som introducerar hela Europa till slottet I Borgeby.

 

På borggården hörde vi hur soldater kom in med hästar och hur dom vilade sig på åkrarna.  Turen gick till tornet där dom förvarvade sin säd, såg barn som var smutsig och hur blodet rann på repen där säden åkte upp.

Väl inne i själva slottet och i blå salen kunde vi känna cigarr rök , klirr i glasen och hur stråk orkestern spelar.  Även hur långkjolar som svepte förbi.

 

Väl nere I det heligaste köket var där ett fängelse! Där gick det inte att andas. Men vita frun som sägs visa sig var nog för blyg att titta fram när vi var där.  Men under vår fika paus vände vi alla på oss och tittade i trappan vilket spring  och dörrar slogs igen..

Nu sista veckan i maj är det stora grejer som händer på himlavalvet, och stora delar firar sin pingst.

Denna vecka för du tillgång till din mystiska potential  och oändliga möjligheter.

Ditt högre jag flyttar in ännu mera, möblerar om och väcker jobbiga känslor till liv.

Din inre feminina gudinne kraft vaknar I dag då det är både super fullmånen och förmörkelse på himlavalvet. Denna effekt sitter i I ca 6 månader.

Du står också på en platå mellan två världar, var hör jag hemma?

Var snäll mot dig själv och gå ut och jorda dig. Passa på att rensa ut lite i garderoben släng iväg allt som du inte behöver. Himlavalvet påverkar oss alla med trötthet, sömnlöshet och massa galenskaper. Men månen ger oss även årstider.

 

-Ja ja vad vore en bal på slottet!

 

Kärlek och ljus/Anna

#vitafrun #slott #årstider #

Lämna ett svar

Till startsidan