Försäkringar

Sponsrat inlägg i samarbetet med Passagens Konsumentguide

Har du koll på dina försäkringar?

Den här perioden när man har varit hemma mycket har många städat, rensat förråd, flyttat och gjort om hemma. Jag har tagit tag i papper och sånt som jag annars tycker är oerhört tråkigt.

Nu har jag gjort ett ryck och tagit tag i mina försäkringar. Försäkringar är så viktigt att ha. Jag kan ibland känna att det är onödigt med alla försäkringar som man bara betalar utan att utnyttja. När olyckan väl är framme är man så glad att man har lagt pengar på att försäkra sig själv, barnen och hemmet.

Jag skulle behöva förnya min hemförsäkring, men oj va svårt det var att sätta sig in i det. På Passagens hemsida kunde man få hjälp att jämföra och att välja vilken försäkring som skulle passa just mig. jag visste faktiskt inte ens vad som ska ingå i en hemförsäkring.

När jag flyttade hemifrån skaffade jag en hemförsäkring, för att det ska man ju såklart ha. Varför jag skulle ha det hade jag aldrig tänkt på. Mina föräldrar sa att man måste ha det så då hade jag det. Så länge man inte behöver använda försäkringen så bara rullar det på.

Nu har jag insett hur viktigt det är att hitta rätt försäkringar och sätta sig in i vad man faktiskt betala för. Det har jag äntligen gjort nu! Jag har inte bara tagit tag i hemförsäkringen, men alla olika försäkringar jag har.

Det känns bra att ha koll på sina egna försäkringar nu äntligen. Jag inser också att jag har haft försäkringar som jag har kunnat använda mig av i vissa situationer , men eftersom jag inte har vetat om vad jag faktiskt har så har jag missat det.

Nu har jag totalkoll på allt, men hoppas fortfarande att jag inte ska behöva användning av ,mina försäkringar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *