hemrenovering

Sponsrat inlägg i samarbete med K3Golv

Jag vill göra om hemma!

Nu när våren kommer så vill jag alltid göra om hemma. Börja om på nytt, få fint och somrigt hemma.

Jag börjar odla och fixa mer med blommor och växter , det ger sån mysfaktor hemma och är bra för själen. Snart är sommaren här och vi kan gå barfota och vara utomhus mycket. Jag längtar!

Jag vill fixa i ordning mina golv här hemma. Jag har insett att golven gör sån otrolig skillnad i ett hem. Jag vill verkligen ha trägolv hemma! Lite lantlig känsla är det jag är ute efter. Vad tror ni om det?

Nu har jag varit inne på K3Golvs hemsida för att se vad som skulle bli bra just för mig. Fiskbensparkett är en klassiker som aldrig blir omodernt och som är oerhört fint. Det kanske inte är lika lantligt som jag hade tänkt mig, men jag tror ändå att det är den typen av golv som skulle passa mig bäst.

Hos K3Golv kan man få en offert och de kan också hjälpa till och säga vad som skulle passa hemma hos mig. Jag tänkte att de ska få tycka till om vad jag ska ha hemma och vilket som är det smartaste valet av golv.

Golvet ska man ha länge, kanske till och med resten av livet. Så det är jätteviktigt att man väljer någonting man kommer trivas med. Att lägga tid på att välja ut golv och att det verkligen får ta sin tid är viktigt! Lägger man lite extra pengar så kanske golvet kan hålla livet ut. När det börjar se lite slitet ut så kan man faktiskt slipa golvet och då blir det fint igen.

Nu hoppas jag att detta blir av och att jag senare i sommar kan stoltsera med mina nya golv. Det ska bli spännande att se vilket golv som kommer passa bäst hemma hos mig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *