Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Skit fiske!

Skit fiske!

 

Ja det är så man säger när man ska ut och fiska!

Jädrans så kul det var. Familjen övertala mig om att följa med på en kvällstur ut i vårt vackra Öresund,  en liten bit från där vi bor.

 

Som sagt,har lovat att ta det lite lungt några veckor för det har varit ganska hektisk här hos mig. Mycket jobb och  Mycket känslor eftersom vi fick sorg i familjen och det har tagit ganska så hårt på mig. Men nu är jag på gång igen att planera inför hösten och det ska bli kul.

 

En inplanerad helg kurs där vi medium stretchar vårt seende,  och en annan kurs för själen.

 

Men åter till vårt fiske, så kul det gör vi gärna om, men det blev ingen billig torsk! Men nästa gång hoppas jag att fylla mitt frysfack.

På båten som seglade iväg vid 18- tiden 47 st platser! Åh shit vilken utsikt solen som förbereder sig för att säga godnatt,  och fader måne som speglar sig i havets mångata! Oj vilken balsam för själen det var.

Att fylla på energier så en kväll jag älskar det, men min fiske lycka lös med fru fortuna….

Men senapssåsen hade jag redo!

Älskar torsk med senapssås.

Idag har jag varit så nöjd med mig själv som jag har fyllt på energier.

Som sagt.. riktigt skit fiske på er.

Kärlek och ljus

Lämna ett svar

Till startsidan