Njuter i fulla drag!

Både till fest och vardags

Finns det dressar eller två delat nu för tiden i butiker? Det kanske det gör, men jag har kanske inte hittat dom, eller rättare sagt jag har nog inte letat. När man är i klädbutiker så är dom sorterade i byxor, tröjor och underkläder. Så när man går in i en second hand så är det inte likadant. I en second hand butik så hänger kläder lite annorlunda. I alla fall i en del av butikerna.

Jag hittade denna dress häromdagen. Så underbar färg och så snygg. Dessutom så kan jag använda den till både fest och vardags. Så häromdagen tog jag på mig dom och satte på mig mina gympa skor till och kände mig både fräsch och snygg. Inte för överklädd alls. Provade att ha en blus under och satte på mig andra skor till med lite klack och vips så var det lite mer festligt.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *