Vad köper du?

Barnkläder är super

Barn växer snabbt och då är det bra att gå på second hand butiker och handla lite kläder. Dessutom så blir inte barnkläder förstörda på samma sätt. Dom slits inte och man behöver inte tvätta dom så ofta då dom inte blir så smutsiga. Då håller både form och färg mycket bättre.

Alla kläder i second hand butikerna är både tvättade och lagade om dom har gått sönder. Jag är inte ett dugg orolig när jag köper kläder i dom butikerna. Och är det så att det är en tråd som måste klippas eller dras till så är inte det hela världen. Kläderna är billigare och dessutom kan man hitta kläder som ingen annan har just nu. Man får en liten återkoppling på sina egna kläder man hade när man var liten. Dessutom börjar till exempel sjuttio- och åttitalets kläder komma tillbaka. Det är ju så roligt med lite mönster på kläder för dom som finns idag är ju mer enfärgade.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *