Bokföring

Sponsrat inlägg i samarbete med Safe Accounting

Hur sköter du din bokföring?

När man har eget företag så är det väldigt viktigt att man sköter sina papper och betalar sin skatt och moms. Om man är duktig på detta kan man kanske göra all bokföring själv. De flesta utav oss väljer ändå att anlita ett proffs. Om du anlitar en bra redovisningsbyrå så vet du att dina papper kommer att bli rätt.

Det är verkligen värt att investera en del av sina pengar i att ha en auktoriserad redovisningsbyrå. Förr lämnade man in sina papper till sin revisor, numera är allt digitaliserad hos de flesta redovisningsbyråer.

Att skicka in sina papper, fakturor och kvitton digitalt är så himla smart. Du slipper för det första att ta dig till ett ställe bara för att lämna papper. Du sparar alltså tid på digitaliseringen och tid är pengar. Det är lätt att bara fota av kvitton och faturor för att skicka in. Enkelt smidigt och du kan gör allt hemifrån.

Så fort du har handlat någonting till ditt företag tar du ett kort på kvittot, men glöm inte att du måste spara kvitton i 7 år. Såspara alla dina kvitton på ett säkert ställe, om du blir kollad av skatteverket så ska du kunna visa upp alla inköp och kvitton.

En redovisningsbyrå kan hjälpa dig med din bokföring, bokslut och rådgivning. Till exempel om du vill utveckla ditt företag så kan de hjälpa dig att räkna på det och hjälpa dig i rätt riktning och se till att du har den ekonomiska möjligheten att utöka din verksamhet.

Att jobba några timmar extra med det man är bra på och tycker är roligt kan ge de pengarna du behöver för lämna över redovisningen till proffsen som tycker att det är roligt. Du gör det du är bäst på och de gör det som de är bäst på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *