Fastighetsmäklare innan du flyttar ut

Funderar du på att flytta ut till en större lägenhet?

Tänk då också på att planera i god tid så att du kan jämför mäklararvode på Maklararvode.se samt stressa verkligen inte.

När jag kom hem så var hela min inredning förändrad och jag funderade länge på om man hade möblerat om hela våningen. Jag verkligen försökte koda av hela situationen, men kunde ej komma på vad det var som hade gjort denna förändring. Sedan längst in i hörnet såg jag en lite lampa på en liten byrå som hade tänts. Allt man hade gjort var att ta in en liten byrå i hörnet som hade en liten lampa ovan som lyste upp hela rummet. Det kändes som om hela rummet hade blivit större. Något var helt förändrat p.g.a. av en sådan liten detalj. Det är alltid detaljerna som förändrar det hela.

Belysning i omklädningsrummen i ditt nya hem

De borde ha speglar som gör en lite smalare samt belysning som inte är så starka så slipper man se alla skavanker. För har ni tänkt på att man ser som värst ut när man ska byta om i omklädningrummen. Nedan bild är tagen i en omklädningsrum som hade en lagom belysning, vilket gjorde att jag slapp alla skavanker.

Hos Byggel kan man köpa belysning. Här kan du ordna upp mycket inom både el och belysning. Så håller du på att totalrenovera och vill ha en enhetlig belysning i hela hemmet så rekommenderar jag dem då det blir billigare i längden. Tänk en hel våning med spotlights som inte tar mycket plats, men ändå lyser upp hela bostaden. Jag gillar dem som man kan öka och sänka belysningen på. Hemma har jag en lampa som stängs automatiskt när det är ljust ute och jag gillar inte den funktionen. Jag vill själv bestämma om jag tycker att det är tillräckligt ljust eller inte.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *