Vägvisare i naturen

Jag blundade när du kom dvs ett rådjur i skogen.

Du tog mig med upp i en dimension som fick hela mitt huvud att expandera. Att möte djur i naturen är som att hamna i en helt annan dimension.

Jag kände hur jag en kort stund lämnade min kropp för att gå med dig vid din sida.

Du är du men ändå inte du. Jag ser ditt hjärta hur det som var min son finns inom dig.

Detta är hur jag ser på naturen när man tex ska på jakt med luftgevär eller liknande för att få frisk luft inför våren som kommer. Det gäller då att ha med en ljuddämpare så man ej skrämmer slag på allt vilt i skogen.

Framför mina ögon så tornade sig ett oändligt stort glas palats upp. Allt var av glas men man såg ändå inte in.

Vi gick in och jag kunde känna igen alla som stod där, inte som de ser ut nu utan deras namn fladdrade förbi och jag visste bara vilka de var här på jorden. Jag såg nämligen skogens alla sorters djur.

Inga munnar rörde sig men jag kunde höra hur alla hälsade mig välkommen. Det minnet som man visade mig var ett minne till alla. Jag såg hur alla precis som du och jag var tvillingsjälar hur vi tillsammans bär på nycklar för att komma ihåg det som vi är här för. Djur kan ju ej tala därav inga munnar som rörde sig.

Ett sådant otroligt ljus kom ut från var och en. Sådan kärlek som strömmade ut från varje själ. Mot varandra och mot alla som stod i rummet.

Det var den ljuvligaste musik som spelades men jag kunde inte se varifrån den kom. Det var nämligen fåglarna i naturen som sjöng.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *