Hur elever kan bli effektiva i skolan!

Snart är det dax att söka in på universitet och ansökan går ut den 18 april. För många är detta en period av beslutsångest.

Jag känner just nu en person som ska söka in på universitet, vet ni vem jag talar om? Hon står mellan valet och kvalet på vad hon ska söka in till. I går hela dagen så var vårt enda samtalsämne hennes val av universitetsstad.

Hon vill vara i en stad som hon tror att hon kan trivas i och sedan är studierna viktigast. Hon tror att om hon trivs i en stad så kommer studierna att gå mycket bättre. Jag håller helt med henne i denna fråga. Vad hon kanske inte tänker på är att luften i skolan ska vara bra för att hennes studier ska fungera. En bra ventilation Stockholm i skolor är A och O enligt mig för bra luft. Jag kommer i hösta avslöja vem det är som håller på att söka in till något helt nytt i sitt liv.

När man pluggar så är luften A och O för att man ska få en god koncentration. Det förebygger även allergier om luften är ren i ett hem. Något jag ofta kan känna är att så fort jag kommer hem så blir jag täppt i näsan. Alltså är det något i detta hem som inte fungerar och ger mig allergier.

Jag själv behöver verkligen bra luft speciellt om jag ska kunna sova bättre. När jag ska sova så behöver jag också ett kallt rum. Jag behöver nästa frysa för att bli sömnig. Jag tänker som bäst när det är varmt och sover som bäst när det är kallt, sådan är jag.

Fast jag kan heller inte plugga eller koncentrera mig på dagarna om jag befinner mig i ett kallt rum. Jag blir trött när det är kallt och pigg när det är varmt, så fungerar jag i varje fall. I hemmet skulle jag definitivt behöva bra luft för att inte bli täppt i näsan när jag kommer hem. Fast fastigheten jag bor i är fastihetsägare från helvetet. Det tar dem 2 år innan de byter spis när min spis var trasig. Så jag skulle aldrig kunna få dem att lägga in en luftvärmepump det får jag göra på eget bevåg i så fall.

Jag behöver verkligen en aircondition för att kyla luften hemma när jag ska sova på sommaren. Jag behöver också rena luften hemma för jag tror nämligen att det är något fel på luften hemma som ger mig nästäppa endast när jag är hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *