Mys till det i vår

Sponsrat inlägg i samarbete med Sinful

Vårkänslorna spirar!

Nu är våren äntligen här och vårkänslorna börjar komma. Vårkänslor kan visa sig på många olika sätt. Man kanske blir lite extra kär i sin partner eller så är man singel och alla killar blir lite snyggare än vanligt.

Vi gömmer oss under vintern. i stora jackor, mössor och vantar. Nu när det börjar bli vår börjar vi ta av oss kläderna, visar mer av oss själva och börjar helt plötsligt längta efter mer färg på kläderna och kanske efter lite solkysst hud.

En liten vårflirt är alltid roligt. Man kan hitta på roligare saker nu när det är ljust ute. Långa härliga promenader, minigolf eller kanske åka ut till stugan och pyssla i trädgården. Allt blir roligare på våren och också om man är två istället för en.

Om du har en partner så kan du också hitta på mycket mer roligare saker på våren. Varför inte börja träna tillsammans när det är lite ljust ute, eller promenader ute. Allt för att samla på sig lite D-.vitamin och bli piggare.

När ni kommer in från ett träningspass så kan man passa på att njuta av en dusch tillsammans, låt träningen och tiden efter också bli kul och en njutning i sig. Ge varandra massage efter duschen, det förtjänar ni båda efter ett hårt träningspass. Det finns superhärliga ljus som smälter och blir en varm mjuk massageolja. Tänd ljuset innan ni går in i duschen, då är det redo att användas när ni är klara. har ni badkar? Häll upp ett varmt bad och tänd ljuset inne i badrummet, supermysigt!

Det finns många sätt att njuta tillsammans som ett par. om man har slut på inspiration så kan man gå in på sinful.se, där hittar du allt från sexiga underkläder, massageljus till vibrator.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *