Var hämtar du din post?

Sponsrat inlägg i samarbete med Boxicon

Smart med nya fastighetsboxar

Hur ofta tänker man ens på var man hämtar posten eller hur det ser ut?  När man väl börjar tänka på det så inser man att det finns så otroligt många olika lösningar på fastighetsboxar.

Det är smart och smidigt att ha sin fastighetsbox inne i huset om man kan. I ett hus med många lägenheter är en smart lösning att man har postboxarna längst ner. Då kan man kolla posten när man kommer hem från jobbet plus att man kan gå ner och hämta sin post utan att behöva gå ut i kyla eller regn.

Självklart kan man också ha sin fastighetsbox utanför huset, de är gjorda för att hålla i vårt nordiska klimat och att varken snö eller regn ska påverka. dock så måste man då gå ut för att hämta posten och det är något många vill undvika. Så om ni kan se till att ni får fastighetsboxar inne i huset, det underlättar!

Det måste vara så mycket lättare för brevbäraren numera. De går in genom porten, delar ut all post i de olika fastighetsboxarna och går vidare till nästa port. Förr var de tvungna att gå ända längst upp i huset, vissa hus hade inte hiss så då var det trappor som gällde. Efter det fick de knata ner och lämna posten i varje brevlåda på varje dörr. Det var skönt för oss som hade tidning på morgonen, men förstå vilket slitigt jobb för brevbäraren.

Det måste vara så mycket smidigare och mindre slitsamt för alla brevbärare om alla har fastighetsboxar istället. Vi behöver ju bara gå till brevlådan en gång per dag, medan brevbäraren slipper många trappor under en dag. De måste i alla fall ha varit otroligt vältränade förr med tanke på hur mycket de fick cykla och springa i trappor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *