Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Cavvapovalpar

Mitt intresse för hundar och andra djur!

Det började som ung flicka med att gå ut med grannens hund Sindy. En dag blev hon opererad och 2 st stora karlar fick bära upp henne, mor och jag stod och tittade och jag sa: en dag ska jag ha hund och den ska jag själv bära.

Vi hade några pudlar under min uppväxt och jag visste inte så mycket om djur men när jag flyttade så slök jag allt när det gäller djur. Och jag samlade ihopa själv till en tibetansk terier.  Vi levde varje dag sida vid sida i 16 år, vi gjorde allt, åkte till jobb på morgonen och hem med tåg eller buss. Vi gick på bruks och skulle börja på agillyti med det tyckte inte Frasse!

Jag kunde lägga min jacka på torget i Malmö och säga till honom vakta och det gjorde han…. När jag och min man köpte hus, då såg jag några svarta hundar springa här och förstod inte att jag skulle föda upp hundar. Tiden var inne för min Frasse att åka vidare efter 16 år till hundhimlen, och det dröjer 2 veckor tills Totte kom hit, sedan träffa han en brud! Ja resten går ju att räkna ut. 6 st kullar.

Men i våras så sa min vän att hon tyckte att jag skulle para min foder tik med en cavalger King Charles!

Sagt och gjort =där kom 5 st helt underbara valpar och min messinger ner ringd,  och har nu lång kö. Det jag inte visste att i samma veva fick Kronprinsessan Victoria en cavvapo valp…

Men i går var jag på resande fot och fick möjlighet att hälsa på

Lämna ett svar

Till startsidan