Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Önske gudinnan beda ger dig allt du önskar

Önske gudinnan Beda!

Ja just det , allt du önskar kan du få men glöm inte att önska. Sänd ut dina önskningar till universum och små under kan ske, sänd ut större önskan och se vad universum gör. Be om hjälp och änglarna hjälper dig men du måste tro.

Önske gudinnan Beda är alltid på din sida

Det är möjligt att du känt dig frustrerad gällande nya idéer,  kanske har du tyckt att något har arbetat emot dig en längre tid som nu och då.

Jag har tex under hela mitt liv önskat bli en designer och jobba med barn. Nu jobbar jag med barn dvs är dagisfröken och när jag är ledig så designar jag väskor. Jag frilansar vilket innebär att vem som helst kan köpa rättigheterna och sälja vidare. Jag designar sedan kan tex Lindex köpa upp rättigheten till just den väskan jag har designat enbart för dem.

Lämna ett svar

Till startsidan