Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Söker du investerare för att rädda företaget från konkurs?

Ibland händer det saker i företaget som man inte räknar med och jag ska berätta en verklig historia för er.

Jag vet en kvinna som hade ett företag där hon sålde skönhetsprodukter namngivet efter henne själv. Det gick väldigt bra för företaget och hon tjänade massor av pengar. Hon började anställa folk i detta företag så att de kunde expandera ännu mer. Man kan säga att hon verkligen levde en överklassliv och det tog inte lång tid förrän hon flyttade till ett område i Stockholm där bara de rikaste av själva grädden bodde.

Sedan kom en dag hon inte alls hade förväntat sig. Att producera dessa skönhetsprodukter blev dyrare och hon visste då inte vad hon skulle ta sig till. Hon kunde längre inte behålla de anställda i företaget och fick göra hela jobbet själv och det var så mycket som skulle göras att det blev svårt för henne. Inte nog med det så hade hon inte ens råd att köpa in nya produkter då de hade blivit så dyrt.

Vad hon inte visste då men vet i dag är att hon kunde faktiskt ha fått hjälp i god tid. Nämligen genom företagsrekonstruktion Stockholm kunde hon verkligen få den hjälp hon behövde.

Sist jag hörde av henne hade hon sålt hela företaget till själva producenterna dvs de som producerade hennes skönhetsprodukter. Produkterna har i dag helt bytt namn och har inget längre med henne att göra. Det är tråkigt att det kunde gå på det sättet när hon kunde ha fått hjälp i tid att rädda företaget.

Hon tappade helt lusten till att bli entreprenör och kommer säkert att behöva tänka om och tänka nytt innan hon startar upp ett företag igen. Jag önskar verkligen att hon ska komma på fötter igen och starta företag igen för hon om någon var verkligen duktig på det hon gjorde.

Lämna ett svar

Till startsidan