Second hand barnkläder som nytt!

Det gäller att passa på

När barn är mindre/yngre så behöver man inte köpa en massa dyra märkeskläder. Dom ska vara sköna, bra och hålla för det man köper dom för. Barn som går på dagis och fritids behöver dessutom ombyteskläder på plats och då är det bra att kunna gå till en second hand och köpa lite extra kläder. Tyvärr kan kläder hamna i andras skåp eller väska och då gör det inte lika mycket när man inte köper för dyra kläder.

Nått som är både bra och funktionellt för barn som går på dagis och fritids är mjuka dresser som dom kan leka i inomhus. På dagarna är dom ofta ute och har både overaller och regnkläder. Då kan det vara skönt att komma in och ha en mjuk dress.

Både skor och kläder till våren börjar komma ut i butikerna nu. Det gäller att åka och titta redan nu innan rätt storlek finns kvar för dom brukar gå åt som smör i solen. Jackor kan man hitta en hel del, men det gäller att hitta en storlek som är lite större än vad barnen har just nu kanske. Allt för att få plats med en tröja under, för det kan vara lite kallt på våren också och man vill ju inte att sitt barn ska frysa.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *