Byxor av fin kvalité trots att de är begagnade

Jag bara älskar blått

Är det någon färg jag älskar så är det blått. En klarblå färg är det allra bästa. Det är i alla fall vad jag tycker. Så när jag var inne i stan på några ärenden gick jag förbi en second hand butik och stannade till. I fönstret hängde där ett par byxor som jag totalt fastnade för. Dom var ju i den färgen som jag bara älskar.

En second hand butik säljer inte bara kläder och annat som någon har lämnat in utan det kan också vara varor som butiker eller producenter inte vill eller kan sälja. Det kan vara ett parti som är andra hand sorterade och då hamnar dom också där.

Självklart var jag tvungen att gå in och testa dessa byxor. Dom var så där mjuka och sköna som dom såg ut också. Antingen får man ha ett par cykelbyxor under dessa, eller varför inte ett par tights nu på våren innan det blir varmt. Sen i sommar får man tänka på vad man har under för det är hål i dom.

Det är bra kvalité

Även om man handlar kläder på second hand hittar man kläder i bra kvalité. Det är inte så många som tror det utan att det bara finns “gamla” kläder som man hade förr. Kanske från sjuttio eller åttiotalet, men så är alltså inte fallet. Man hittar både kostymer, chinos, men också andra mjuka sköna fritidsbyxor. Att köpa byxor på en second hand till vår och sommar är nästan det allra roligaste. Man kan hitta en massa fina kläder till den säsongen, men också till höst och vinter. Det beror ju lite på vad man vill ha och behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *