Loppis Poppis och deras second hand kläder

Hur fungerar Loppis poppis tänker ni?

Detta ska jag försöka förklara så gott det går. Det är flera personer som säljer på Loppis Poppis genom att man bokar upp ett bord. Bordet har då ett pris man betalar per vecka beroende på hur många veckor man funderar att stå där. Det är inte bara begagnade second hand kläder utan det finns även prylar, leksaker och annat som du kan köpa. Varje bord ha en ägare och det är också ägaren som sätter priserna.

Om jag ska på en tillställning som tex träffa någon känd person för en dag och behöver något varmt för att vara utomhus. Då kliver jag in på Loppis Poppis för att hitta ytterplagg. För jag kan inte lägga ned stora summor pengar på en ytterplagg jag bara ska använda för ett tillfälle. Jag är inte rik och kan inte leva som rika gör.

Det finns en till Loppis Poppis som jag ännu inte har besökt för det finns olika kläder i olika butiker. Detta är franchise men utbudet är mycket varierande. Man kan även hitta nya saker som T-shirt som jag en gång köpte här. Fast det var inte av det bästa kvalité så man ska nog inte satsa på nya kläder för det finns bättre varumärken än de som Loppis Poppis säljer. Sedan finns också billigt smink och godis som är helt nytt.

Ni kan se denna YouTube video som förklarar detta mer ingående.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *