Barnkläder på secondhand

Härligt med mycket färger

Sommaren nalkas med stora steg och vi tar på oss lättare kläder. Det blir mera färger och det mörka hänger man in i garderoben. Barn kan ha en tendens att ta av sig dom tjockare kläderna lite för fort, och dom smutsar ner sig när dom leker ute. Vad är då bättre än att handla barnkläder på second hand. Butikerna fylls just nu av härliga sommarfärger och man kan hitta en massa bra barnkläder.

 

Barnkläder

Second hand har ett stort utbud av barnkläder

I många second hand butiker finns det ett stort utbud av kläder. Dom mindre mysigare butikerna hänger inte kläderna i storleksordning utan mer i färg. Det gör att du kan hitta kläder både till din yngsta, men också till ditt större barn. Eller varför inte till någon bekants barn som fyller år.

Barnkläder

Ta en titt runt i butiken när du ändå är där

I dom flesta second hand butikerna finns det egentligen inte någon sorts benämning på vad som ska finnas där. När jag var och tittade i en butik och fastnade för dom härliga färgerna på alla kläder gick jag också runt och tittade i butiken.

Barnkläder

Det fanns väldigt många skor, men också mycket glas, tallrikar och andra hushållsartiklar. Det är alltid svårt att gå ut ur en second hand butik utan att ha köpt någonting. Att se delar av sin mormors servis som står i skåpet och kunna komplettera den med fler delar är alltid kul. Dessa fina serviser som är äldre är så fina och tas fram vid speciella tillfällen.

På många butiker brukar det också finnas många pocket böcker som man kan läsa. Att hålla i en bok och få vända sida en varm sommardag i solen är mycket avkopplande. Man kan hitta böcker som man inte har hört talas om tidigare. Eller böcker som det var väldigt länge sedan som man läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *